Opzoek naar een betrouwbare nieuwe partner?

Als team hebben wij bij elkaar ruim 45 jaar uitzendervaring. Dit nemen wij ook mee naar uw organisatie wanneer wij een partnerschap met elkaar aangaan. Search4You werkt graag nauw samen met haar partners. Met sommige partners werken wij al samen vanaf onze oprichting, dit is al ruim 16 jaar!

Kom in contact met ons

Wij nemen contact met u op

Afspraak maken voor een kennismaking

Afspraken maken

De juiste kandidaat zoeken voor uw organisatie

Elk bedrijf zegt uniek te zijn, maar wat maakt ons anders?

Wij gaan voor een professionele en persoonlijke samenwerking met onze partners. Wat wij belangrijk vinden is: weten wat er speelt op de werkvloer, waar ligt de prioriteit en wat moet een werknemer kunnen om deze positie in te vullen. Wij hebben naast onze ervaring met het samenbrengen van vraag en aanbod ook altijd dezelfde personen waar u contact mee zal hebben. Wij krijgen regelmatig van onze huidige partners te horen dat zij dit als zeer prettig ervaren omdat wij hierdoor goed weten hoe een bedrijf in elkaar zit en welke wegen wij moeten bewandelen. 

 

Wat anderen over ons zeggen

Ontzettend fijn, menselijk, meedenkend Uitzendbureau! Ze kijken echt naar je persoonlijke wensen. En of jij bij het bedrijf past, je er fijn gaat voelen etc. Zien ze geen goeie match tussen jou en het bedrijf word het ook eerlijk gezegd. Eigenlijk vind ik het woord match maker beter bij ze passen! Toppers! Ga zo door !

Luus

Super uitzendbureau!! Ze zijn heel aardig en meedenkend je kan altijd bij ze terecht of het nou voor werk is of een gezellig praatje ze staan altijd voor je klaar

Brad

Er is altijd goed contact tussen mij en het uitzendbureau. Ik ben altijd snel geholpen en hele aardige en behulpzame medewerkers. Ik ben erg blij met mijn werk en wil hier zeker niet meer weg.

Appie

Toen ik er voor het eerst kwam werden er vrijwel meteen opties aangeboden die stuk voor stuk zeer aantrekkelijk waren, de eerste viel na 2 weken helaas tegen en vrijwel direct een alternatief waar ik nu al binnen een maand een contract krijg rechtstreeks bij de werkgever. Vergeet al die uitzendbureau's met eeuwige tijdelijke contracten! Hier staan jou belangen op 1 en er word hard gewerkt voor jou toekomst.

Nick

Ik ben een tijd opzoek geweest naar een Logistieke baan waarin ik intern opgeleid kon worden omdat ik nog weinig ervaring had. Search4you heeft mij toen geholpen aan een super toffe baan waar ik intern volledig ben opgeleid tot Logistiek medewerker!

Nick

In mijn tussenjaar ben ik opzoek geweest naar een leuke fulltime baan. Search4You heeft mij toen geholpen aan een super leuke en uitdagende baan waar ik in mijn tussenjaar heb kunnen werken!

Bathuan

Ik ben erg goed geholpen door één van de recruiters van Search4You. Ik ben in mijn tijd bij Search4You positief verrast geweest over de persoonlijke aandacht die zij geven.

Umit

Search4You heeft mij uitstekend geholpen. Ik heb een hele leuke vaste baan overgehouden na mijn samenwerking met Search4You.

André

Wat gebeurt er wanneer u contact met ons opneemt? 

Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u op locatie langskomen om alle wensen goed in beeld te brengen en kennis te maken met het bedrijf. Dit is voor ons belangrijk om de juiste kandidaten te selecteren.

Altijd één vast contactpersoon

U heeft bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en zaken voor elkaar krijgen. Voor u is het ook erg prettig om altijd met één vast contactpersoon contact te hebben, zodat alle wensen vanaf moment één duidelijk zijn. Onze collega zal ervoor zorgen dat alle informatie die hij ontvangt, ook goed en duidelijk wordt overgedragen aan onze andere collega’s op kantoor.

Langdurige en duurzame samenwerking 

Wij streven naar een prettige, langdurige en duurzame samenwerking. Met sommige klanten doen wij al meer dan 16 jaar zaken. Dit hopen wij bij uw organisatie ook te kunnen bewerkstelligen!

Kom in contact