Maak kennis met ons!

We hebben in de afgelopen 16 jaar prachtige partners en mensen om ons heen verzameld waar wij veel mee samenwerken. Ons team bestaat uit ervaren professionals die het elke dag weer een mooi uitdaging vinden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk, voor zowel onze partners als voor onze flexwerkers. Je zult bij ons ook altijd dezelfde contactpersonen zien, wel zo makkelijk en prettig!

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!

Search4You heeft zeer ervaren recruiters op kantoor die dagelijks bezig zijn met het matchen van vraag en aanbod. Door tijdens een persoonlijk gesprek aan tafel te luisteren naar jouw verhaal en wensen, kunnen zij selectief bij onze partners kijken welke vacature het beste op jouw wensen aansluit. Zo bemiddelen wij onze kandidaten doorgaans naar mooie vaste banen. Search4You, de makelaar in vaste banen, heeft altijd als doel om jou binnen een korte periode over te laten gaan naar onze partner. Wij hebben dus iets moois te bieden: toekomstperspectief.

Ons Team

Winston Leemans

Evert Geurts

Steven Valster

Ivy

Welkomstcomité

Wat maakt ons uniek?

Persoonlijke aandacht, wat maakt ons echt uniek?

Wij luisteren aan tafel naar jouw specifieke wensen, wat je belangrijk vindt en wat jou motiveert voor een nieuwe baan. Hierdoor kunnen wij heel gericht voor jou aan de slag gaan. Wij vinden het dus belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen. Dit doen wij met een goed kopje koffie op ons gezellige kantoor.

Horizon verbreden

Wij helpen jou graag met het verbreden van jouw horizon, wij kijken verder dan jouw huidige werkervaring. Wat doe jij in jouw vrije tijd, wat zijn jouw hobby’s en zo hebben wij nog veel meer zaken waar wij naar kijken om een baan te vinden die echt bij jou past! Vind jij het bijvoorbeeld leuk om thuis te klussen, maar heb jij altijd in de logistiek gewerkt, dan kan het maar zo zijn dat jij straks met mooi gereedschap aan een mooi project aan het klussen bent.

Netwerkkracht

Wij hebben in ons 16-jarig bestaan een mooi netwerk aan vaste partners opgebouwd. Wij kennen onze partners erg goed, zo kunnen wij dus goed en gericht met jou in gesprek gaan en jou alle dingen uitleggen die belangrijk zijn in jouw keuze voor een nieuwe baan. Met onze recruiters die bij elkaar 45 jaar uitzendervaring hebben, zijn wij ervan overtuigd dat wij jou goed kunnen helpen en begeleiden in jouw proces naar een nieuwe baan!

Wat anderen over ons zeggen

Ontzettend fijn, menselijk, meedenkend Uitzendbureau! Ze kijken echt naar je persoonlijke wensen. En of jij bij het bedrijf past, je er fijn gaat voelen etc. Zien ze geen goeie match tussen jou en het bedrijf word het ook eerlijk gezegd. Eigenlijk vind ik het woord match maker beter bij ze passen! Toppers! Ga zo door !

Luus

Super uitzendbureau!! Ze zijn heel aardig en meedenkend je kan altijd bij ze terecht of het nou voor werk is of een gezellig praatje ze staan altijd voor je klaar

Brad

Er is altijd goed contact tussen mij en het uitzendbureau. Ik ben altijd snel geholpen en hele aardige en behulpzame medewerkers. Ik ben erg blij met mijn werk en wil hier zeker niet meer weg.

Appie

Toen ik er voor het eerst kwam werden er vrijwel meteen opties aangeboden die stuk voor stuk zeer aantrekkelijk waren, de eerste viel na 2 weken helaas tegen en vrijwel direct een alternatief waar ik nu al binnen een maand een contract krijg rechtstreeks bij de werkgever. Vergeet al die uitzendbureau's met eeuwige tijdelijke contracten! Hier staan jou belangen op 1 en er word hard gewerkt voor jou toekomst.

Nick

Ik ben een tijd opzoek geweest naar een Logistieke baan waarin ik intern opgeleid kon worden omdat ik nog weinig ervaring had. Search4you heeft mij toen geholpen aan een super toffe baan waar ik intern volledig ben opgeleid tot Logistiek medewerker!

Nick

In mijn tussenjaar ben ik opzoek geweest naar een leuke fulltime baan. Search4You heeft mij toen geholpen aan een super leuke en uitdagende baan waar ik in mijn tussenjaar heb kunnen werken!

Bathuan

Ik ben erg goed geholpen door één van de recruiters van Search4You. Ik ben in mijn tijd bij Search4You positief verrast geweest over de persoonlijke aandacht die zij geven.

Umit

Search4You heeft mij uitstekend geholpen. Ik heb een hele leuke vaste baan overgehouden na mijn samenwerking met Search4You.

André

Meld je aan voor een Jobalert

Alerts uit
Alerts aan

Job Alert

Close icon

dienstverband

locatie

category